Тупичівська громада
Офіційний сайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформація державних органів

15 Лютого, 2021 р., 14:52
У січні платники податків Чернігівщини додали до бюджетів усіх рівнів більше 1 млрд грн податків та зборів. Начальник Головного управління ДПС у Чернігівській області Людмила Слотюк зазначила, що рівень надходжень січня минулого року перевищено на 13 відс. або на 124,5 млн гривень.
15 Лютого, 2021 р., 14:51
Обмеження на проведення перевірок, що запроваджені на період карантину, пов’язаного з поширенням на території України коронавірусної хвороби (COVID-19), не стосуються сфери торгівлі підакцизними товарами.
15 Лютого, 2021 р., 14:49
Головне управління ДПС у Чернігівській області повідомляє, що до  закінчення строку подання заяви на списання ЄСВ залишилось лише  18 днів!!!
11 Лютого, 2021 р., 13:54
5 лютого 2021 року Верховною Радою України прийнято Закон України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обліку трудової діяльності працівника в електронній формі”.
10 Лютого, 2021 р., 11:29
Управління податкового адміністрування Головного управління ДПС у Чернігівській області повідомляє, що у відповідності до п. 137.4 ст. 137 Податкового кодексу України від 02.12.2010 №2755-VI, зі змінами і доповненнями, (далі по тексту – ПКУ)  податковими (звітними) періодами для податку на прибуток підприємств, крім випадків, передбачених пунктом 137.5 цієї статті, є календарні: квартал, півріччя, три квартали, рік. При цьому податкова декларація розраховується наростаючим підсумком. Податковий (звітний) період починається з першого календарного дня податкового (звітного) періоду і закінчується останнім календарним днем податкового (звітного) періоду.
10 Лютого, 2021 р., 11:27
Особа, яка має статус внутрішньо переміщеної особи, може скористатись правом на податкову знижку щодо зменшення оподатковуваного доходу на суми коштів, сплачених нею у вигляді орендної плати за договором оренди житла (квартири, будинку).
10 Лютого, 2021 р., 11:25
Підприємці з Ніжина під час робочої зустрічі змогли поставити питання щодо застосування РРО безпосередньо начальниці Головного управління ДПС у Чернігівській області Людмилі Слотюк.
09 Лютого, 2021 р., 13:49
Головне управління ДПС у Чернігівській області звертає увагу суб'єктів господарювання, які здійснюють розрахункові операції в готівковій, безготівковій формі у сфері торгівлі,  громадського харчування,  послуг, а також громадян що є покупцями, споживачами послуг на основні переваги застосування РРО (ПРРО).
09 Лютого, 2021 р., 13:48
Головне управління ДПС у Чернігівській області нагадує, що Законом України від 04.12.2020 р. № 1072-ІХ внесено зміни до Закону «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг». Зокрема, до 1 січня 2021 року РРО та/або ПРРО не застосовуються платниками єдиного податку другої – четвертої груп (фізичними особами – підприємцями) незалежно від обраного виду діяльності, обсяг доходу яких протягом календарного року не перевищує 1млн грн,  крім тих, які здійснюють: - реалізацію технічно складних побутових товарів, що підлягають гарантійному ремонту; - реалізацію лікарських засобів та виробів медичного призначення. Також, з 1 січня 2021 року до 1 січня 2022 року РРО та/або ПРРО не застосовуються платниками єдиного податку другої - четвертої груп (фізичними особами – підприємцями), обсяг доходу яких протягом календарного року не перевищує обсягу доходу, що не перевищує 220 розмірів мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня податкового (звітного) року, незалежно від обраного виду діяльності, крім тих, які здійснюють: - реалізацію технічно складних побутових товарів, що підлягають гарантійному ремонту; - реалізацію лікарських засобів, виробів медичного призначення та надання платних послуг у сфері охорони здоров’я; - реалізацію ювелірних та побутових виробів з дорогоцінних металів, дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення та напівдорогоцінного каміння. Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»
05 Лютого, 2021 р., 09:13
У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що у 2020 році до бюджетів усіх рівнів представниками середнього та малого бізнесу Чернігівщини сплачено більше 6 млрд грн податків і зборів. Це становить 42,7 відс. загальної суми надходжень. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь