Тупичівська громада
Офіційний сайт
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформація державних органів

20 Червня, 2023 р., 15:26
Хто має право на першочергову виплату пенсій?
20 Червня, 2023 р., 15:21
13 червня ц.р. Уряд ухвалив постанову № 601, якою передбачено запровадження експериментального проєкту з удосконалення порядку надання населенню житлових субсидій Метою прийняття документу є створення умов для максимального спрощення процедури звернення громадян за  субсидією для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та пічного побутового палива і забезпечення швидкого прийняття рішення щодо її надання. 
08 Червня, 2023 р., 16:23
     
08 Червня, 2023 р., 16:20
ЗАЯВУ-РОЗРАХУНОК НА ФІНАНСУВАННЯ ДОПОМОГИ НА ПОХОВАННЯ ЗАСТРАХОВАНОЇ ОСОБИ МОЖНА ПОДАТИ ЧЕРЕЗ ВЕБПОРТАЛ ЕЛЕКТРОННИХ ПОСЛУГ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ Статтею 23 Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування» №1105 визначено, що допомога на поховання застрахованої особи призначається члену сім’ї померлого або особі, яка здійснила поховання, на підставі заяви, документа, що посвідчує особу, та витягу з Державного реєстру актів цивільного стану громадян про смерть або довідки про смерть. Пенсійним фондом України доопрацьовано програмне забезпечення в частині реалізації можливості подання даної заяви-розрахунку через електронний кабінет страхувальника. Для цього в електронному кабінеті на вебпорталі необхідно обрати тип заяви-розрахунку «Паперові документи» та тип додатку – «Додаток 3». Також можна долучити додаткові документи, зокрема ті, що є підставою для призначення допомоги. Водночас існує можливість подати заяву-розрахунок у паперовій формі до Сервісного центру Головного управління Пенсійного фонду України за основним місцем обліку страхувальника. Допомога на поховання призначається не пізніше дня, що настає за днем звернення, і виплачується не пізніше наступного робочого дня після отримання страхувальником страхових коштів. Звернутись за призначенням даної страхової виплати необхідно в термін не пізніше шести календарних місяців з дня смерті застрахованої особи. Розмір допомоги становить 4100,0 грн.
31 Травня, 2023 р., 14:51
Цю послугу розроблено для людей, які хотіли б спрогнозувати своє пенсійне майбутнє і дізнатися орієнтовний розмір пенсії за віком за даними, що містяться в електронних реєстрах Пенсійного фонду України. При цьому користувач може додати відомості про ті періоди своєї трудової діяльності, які наразі в Фонді відсутні. Варто враховувати, що “Пенсійний калькулятор” розраховує прогнозний розмір пенсії за віком в “цінах” на час розрахунку: сервіс не здійснює припущень щодо зростання середньої заробітної плати в Україні у наступні роки чи рівня інфляції. Також для визначення заробітної плати “Пенсійний калькулятор” використовує показники зарплати людини та середньої зарплати на момент проведення розрахунку. Саме тому розрахунок розміру пенсії в короткостроковій перспективі буде більш точним. Крім розміру майбутньої пенсії “Пенсійний калькулятор” дає змогу порахувати наявний страховий стаж людини (при введенні всіх необхідних даних про трудову діяльність до 01.01.2004) та дозволяє визначити ймовірний вік виходу на пенсію з урахуванням можливо набутого стажу (тобто 60, 63 чи 65 років). Як скористатися послугою - дивіться алгоритм в інфографіці.
24 Травня, 2023 р., 14:28
18 квітня 2023 року Кабінет Міністрів України ухвалив постанову «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо надання окремих видів грошової допомоги, пільг і житлових субсидій».
14 Березня, 2023 р., 15:38
Згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 24 лютого 2023 року з 1 березня ц.р. проведені індексації пенсій та щомісячних страхових виплат, підвищено розміри мінімальних пенсій по інвалідності колишнім військовослужбовцям та постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи, збільшено рівень мінімальних пенсійних виплат окремим категоріям пенсіонерів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь