Тупичівська громада
Офіційний сайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформація державних органів

28 Травня, 2021 р., 09:33
Працівниками відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Чернігівській області в ході проведення контрольно-перевірочних заходів суб’єктів господарювання, що здійснюють роздрібну торгівлю алкогольних напоїв та тютюнових виробів на території Коропського району, виявлено та задокументовано факт зайняття підприємницькою діяльністю в частині обігу алкогольних напоїв без наявності відповідних дозвільних документів та без марок акцизного податку встановленого зразка. Крім цього, реалізацію товарів в даній господарській одиниці здійснювала особа без наявності будь-яких документів, що підтверджують факт трудових відносин з суб’єктом господарювання. Це також було задокументовано, а матеріали направлені до Управління Держпраці у Чернігівській області для вжиття відповідних заходів. До суб’єкта господарювання будуть застосовані штрафні фінансові санкції в розмірі 34 тис гривень.
25 Травня, 2021 р., 08:58
Про підсумки кампанії декларування доходів громадян, отриманих протягом 2020 року, розповідає начальник Головного управління ДПС у Чернігівській області Людмила Слотюк.
24 Травня, 2021 р., 08:50
Кіберфахівці Служби безпеки України у Чернігові припинили діяльність ботоферми. Діями виконавців, які використовували майже 2,5 тисячі бот-акаунтів, дистанційно керували організатори з РФ.
24 Травня, 2021 р., 08:45
Про поповнення бюджетів об’єднаних територіальних громад Чернігівщини за рахунок сплати податку на майно, розповіла начальниця Головного управління ДПС у Чернігівській області Людмила Слотюк.
19 Травня, 2021 р., 09:09
З початку цього року, завдяки спільній роботі фахівців Головного управління Пенсійного фонду України в області, Головного управління Державної податкової служби України та Управління Держпраці в Чернігівській області, на Чернігівщині легалізовано 267 робочих місць, мобілізовано 350,4 тисяч гривень єдиного внеску.
13 Травня, 2021 р., 14:48
1. Видача картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків;
13 Травня, 2021 р., 14:01
Головне управління ДПС у Чернігівській області нагадує платникам податків, що 10.12.2020 року набрав чинності Закон України «Про внесення змін до  Податкового кодексу України та інших законів України щодо соціальної підтримки платників податків на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» від 04.12.2020 №1072-ІХ (далі Закон 1072).
13 Травня, 2021 р., 14:00
Головне управління ДПС у Чернігівській області інформує, що відповідно до пункту 12.3 статті 12 Податкового кодексу, сільські, селищні, міські ради та ради об'єднаних територіальних громад, що створені згідно із законом та перспективним планом формування територій громад, в межах своїх повноважень приймають рішення про встановлення місцевих податків та зборів та податкових пільг зі сплати місцевих податків і зборів.
12 Травня, 2021 р., 13:37
Працівниками Головного управління ДПС у Чернігівській області виявлено підприємство з ознаками «фіктивності», яке імітувало здійснення сільськогосподарської діяльності. Дії посадових осіб були направлені на маніпулювання документами, поданими до податкових органів, з відображенням в наявності у підприємства значних обсягів орендованих земель, наявності трудових ресурсів та достатньої кількості техніки для проведення сільськогосподарських робіт. Працівниками відділу боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом було з’ясовано, що підприємство надало до податкових органів недостовірну інформацію з ознаками підроблення, що свідчить про відсутність будь-якої сільськогосподарської діяльності та вирощеної продукції. 
11 Травня, 2021 р., 13:50
Станом на 6 травня ц.р. на Чернігівщині 23 млн 48 тис. грн було направлено на виплату державної допомоги 2881 найманим працівникам та підприємцям, діяльність яких була призупинена через посилення карантинних обмежень у “червоних” зонах. Зокрема, 8 млн 680 тис. грн були спрямовані на допомогу найманим працівникам, 14 млн 368 тис. грн – ФОПам. Про це повідомили у Головному управлінні Пенсійного фонду України в Чернігівській області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь