Тупичівська громада
Офіційний сайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

13 Квітня, 2023 р., 12:23
Працівники Тупичівської сільської ради із задоволенням долучилися до реалізації програми «Зелена країна».
12 Квітня, 2023 р., 09:16
В громаді відбувся семінар-консультація «Власний бізнес: від ідеї до реалізації»
12 Квітня, 2023 р., 08:30
10 квітня 2023 року в рамках проєкту «Стійкість, безпека та добробут громад Чернігівської області у кризові часи»  представники Поліського фонду міжнародних та регіональних досліджень з ознайомчим візитом перебували у Тупичівській сільській громаді.  Координатор напрямку «Захист» Тетяна Романова розповіла присутнім про можливості проєкту в контексті надання підтримки у вирішенні проблем, пов’язаних з наслідками війни. Учасники зустрічі активно включились у дискусію щодо вибору приміщення та облаштування арт-реабілітаційного простору «Стійкість громад» для проведення дозвілля та емоційного розвантаження мешканців громади. Сільський голова Лариса Шовкова відзначила значну потребу мешканців громади у відвідуванні заходів з безпеки та психоемоційного розвантаження.  В ході зустрічі обговорили орієнтовний графік роботи в громаді за напрямом «Захист», зокрема проведення серії безпекових заходів, психосоціальних тренінгів, заходів “Реабілітація через творчість”, а також надання індивідуальних неспеціалізованих консультацій психологом. Проєкт реалізується у межах Програми дій та реагування територіальних громад на надзвичайні ситуації (CLEAR), яка впроваджується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Бюро гуманітарної допомоги Агентства США з міжнародного розвитку (USAID/ BHA). #Програма_CLEAR
10 Квітня, 2023 р., 14:09
В рамках проекту екстреного реагування на виклики військової агресії рф проти України за підтримки Програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) наша громада отримала велику кількість обладнання та інструменту.
06 Квітня, 2023 р., 09:18
Співробітники Служби безпеки України викрили мешканку Корюківського району, яка у соцмережах схвалювала окупаційні дії рф проти України.
29 Березня, 2023 р., 10:33
Контррозвідка Служби безпеки спільно зі співробітниками внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби викрила ще одного російського агента у ході спецоперації у Чернігівській області. Фігурантом виявився інспектор Чернігівського прикордонного загону. Ще до початку повномасштабного вторгнення посадовець був завербований кадровим співробітником фсб. Після 24 лютого минулого року ворог «активував» свого поплічника для проведення розвідувально-підривної діяльності проти України в умовах війни. Насамперед агресора цікавили бойові розпорядження та план заходів щодо інженерно-технічного облаштування держаного кордону у межах Чернігівської області. Саме ці секретні відомості російський агент мав знайти, сфотографувати, а потім передати своєму «куратору» з фсб через месенджер у Телеграм. Розвідінформація потрібна була окупантам для підготовки та проведення серії диверсій у прикордонних районах на півночі України.
22 Березня, 2023 р., 11:35
На Чернігівщині співробітники Служби безпеки України знешкодили нарколабораторію, організатори якої спеціалізувалися на виготовленні та збуті психотропних речовин в особливо великих розмірах.
17 Серпня, 2021 р., 11:19
Одинадцятого серпня 2021 року про це говорили за «круглим столом» в Тупичівській територіальній громаді представники місцевого самоврядування, Городнянської районної філії Чернігівського обласного центру зайнятості, Управління Держпраці у Чернігівській області, та роботодавці.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь