Тупичівська громада
Офіційний сайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

17 Липня, 2020 р., 12:28
Увечері, 14 липня, місцеві жителі Іван Макаренко та Сергій Аніщенко почали копати яму щоб зарити сміття, що зібрали в саду, який знаходиться за липовим парком в Тупичеві. Прокопавши вглиб близько 50-70 см знайшли рештки що належали людині і повідомили про це голові Тупичівської ОТГ Ларисі Шовковій.
06 Липня, 2020 р., 12:27
Другого липня 2020 року в Тупичівській ОТГ відбулася зустріч депутатів сільської ради, керівників підприємств, установ і організацій з першим заступником голови Чернігівської ОДА Віталієм Загайним, головою Городнянської РДА Денисом Камко та начальником відділу з питань адміністративно-територіального розвитку Чернігівської ОДА Вікторією Довгаль.
05 Червня, 2020 р., 11:41
4 червня 2020 року Тупичівська громада отримала новий спеціалізований автобус для перевезення школярів «ATAMAN», придбаний на залишки коштів освітньої субвенції, яка утворилася станом на 01.01.2020р., вартість автобусу 1 млн. 848 тис. 600 грн. Директор ТОВ «Люмікар» Генін Олексій Сергійович особисто передав ключі Голові ОТГ Ларисі Шовковій. Автобус буде підвозити дітей до опорного закладу освіти «Тупичівський ліцей».
15 Травня, 2020 р., 11:38
ТУПИЧІВСЬКА ОТГ ПРИЙНЯЛА ЕКО-ЧЕЛЕНДЖ ВІД ДОБРЯНСЬКОЇ ОТГ #ЕКОgromada_2020 Суть акції привернути увагу до проблем навколишнього середовища. Погіршення стану лісів в Україні сьогодні є однією з найбільших екологічних проблем. Окрім того, що ми є чи не найбільшим експортером деревини в Європі, у зелених зонах регулярно працюють браконьєри, які вирубують кругляки та незаконно їх збувають. Експерти застерігають, якщо ставлення суспільства до лісу не зміниться, вже через декілька десятків років вони стануть рідкістю. Своєрідний челендж "Еко-громада 2020" Тупичівська ОТГ передає Городнянській ОТГ.
21 Квітня, 2020 р., 12:25
На території нашої громади омела біла завдає значної шкоди деревним рослинам, призводячи до зниження їх естетичної, фітомеліоративної функції, спричиняє швидке старіння і відмирання деревних порід.
15 Квітня, 2020 р., 16:41
15 квітня відбулася 25 сесія сільської ради сьомого скликання.
15 Квітня, 2020 р., 13:50
Після піврічної перерви в центрі громади,  с. Тупичів, на території КЗ Тупичівський ЗЗСО І-ІІІ ст., відновилось будівництво спортивного майданчика з міні-футболу зі штучним покриттям.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь