Тупичівська громада
Офіційний сайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

02 Березня, 2021 р., 14:18
25 лютого відбулося засідання Ради розвитку громад та територій, на якому виступили члени Правління Асоціації міст України. Чернігівщину представили мери Чернігова, Ніжина та Городні.
18 Лютого, 2021 р., 12:49
З метою забезпечення реалізації державної політики щодо розвитку малого і середнього підприємництва, створення сприятливих умов для ефективного функціонування бізнес-середовища обласною Програмою розвитку малого і середнього підприємництва на 2021-2027 роки передбачені заходи щодо інформаційної та консультаційної підтримки суб’єктів бізнесу та осіб, які бажають розпочати власну справу.
16 Лютого, 2021 р., 15:02
Відеозапис проведення конкурсу на зайняття посади директора Комунальної установи "Центр надання соціальних послуг" Тупичівської сільської ради.
10 Лютого, 2021 р., 11:23
Важливим напрямом державної політики є протидія торгівлі людьми. Сучасне рабство – серйозне порушення прав людини. Форми експлуатації та вербування активно змінюються, що вимагає реагування та інформування громадян.
05 Лютого, 2021 р., 09:05
Нагадуємо, що з 01 лютого 2021 року розпочалася реєстрація на основну сесію зовнішнього незалежного оцінювання 2021 року, яка триватиме до 05 березня 2021 року https://bit.ly/3pGhbal
11 Січня, 2021 р., 12:26
Пробація – це не пробачення, це реальна можливість виправитись для людини, яка покаялась у вчиненому. Альтернативний спосіб відбування покарання не «вириває» правопорушника із його звичного життя. До того ж підтримка громади, в якій він працює, є додатковим стимулом ставати кращим і не повторювати злочин. Таку думку висловила заслужена артистка України Ірма Вітовська-Ванца.
11 Січня, 2021 р., 11:46
В рамках Протоколу про співробітництво, що укладений між Тупичівською сільською радою та Глобал Комьюнітіз, виконавцем Програми «Децентралізація Приносить Кращі Результати та Ефективність» (DOBRE) щодо виконання Програми в Україні, 11 січня 2021 року відбулася онлайн-нарада представників програми DOBRE з представниками Тупичівської сільської ради з питань: порядку та способів комунікацій з представниками та партнерами Програми DOBRE; цілей та завдань, що стоять перед Тупичівською сільською радою; планування діяльності за поставленими завданнями перед громадою на найближчі півроку; поточного графіку заходів в громаді.
10 Грудня, 2020 р., 15:46
  10 грудня 2020 року Лариса Шовкова, Тупичівська сільський голова, разом із спеціалістами за різними напрямами в діяльності сільської ради в рамках Протоколу про співробітництво, що укладений між Тупичівською сільською радою та Глобал Комьюнітіз, виконавцем Програми «Децентралізація Приносить Кращі Результати та Ефективність» (DOBRE) щодо виконання Програми в Україні, взяли участь в онлайн-зустрічі з представниками програми DOBRE, а саме: Віталіною Старчик, координаторкою-програмною спеціалісткою; Максимом Бурдавіциним, експертом з послуг місцевого самоврядування; Олександром Муратовим, спеціалістом з послуг місцевого самоврядування;  Віталієм Юрківим, експертом з місцевого економічного розвитку, з метою проведення координаційної наради. Під час наради Ларисою Шовковою було презентовано інформацію про Тупичівську територіальну громаду, а відповідні експерти програми DOBRE презентували перші два компоненти програми:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь