Тупичівська громада
Офіційний сайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

14 Червня, 2023 р., 08:34
Виплата перерахованих з 1 квітня пенсій для працюючих пенсіонерів
12 Червня, 2023 р., 11:07
Спецпризначенці Служби безпеки – експерти зі знищення ворогів. Вони захищають країну в найгарячіших точках війни і крок за кроком звільняють рідну землю від окупантів!   Сьогодні Центр спецоперацій «А» СБУ розширює свою команду.  Наші інструктори забезпечать якісним навчанням, сучасною зброєю та поділяться своїм досвідом.   Долучайся до команди кращих із кращих! Закарбуй своє ім’я на сторінках Перемоги!   Якщо ти вмотивований і впевнений у своїх силах – телефонуй за номером +38 067 401 66 05 або заповнюй анкету за посиланням ➡️ bit.ly/3P4ioYU  Наближай Перемогу – приєднуйся до ЦСО «А» СБУ!
11 Червня, 2023 р., 10:03
Міністерство соціальної політики України реформує процес надання соціальних послуг для осіб з інвалідністю та працює над створенням дієвої інклюзивної системи, в якій люди з інвалідністю мають всі можливості для проходження якісної реабілітації, соціалізації, навчання, працевлаштування, економічної самостійності та гідного догляду у випадку необхідності у безбар"єрному суспільстві.
08 Червня, 2023 р., 16:23
     
08 Червня, 2023 р., 16:20
ЗАЯВУ-РОЗРАХУНОК НА ФІНАНСУВАННЯ ДОПОМОГИ НА ПОХОВАННЯ ЗАСТРАХОВАНОЇ ОСОБИ МОЖНА ПОДАТИ ЧЕРЕЗ ВЕБПОРТАЛ ЕЛЕКТРОННИХ ПОСЛУГ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ Статтею 23 Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування» №1105 визначено, що допомога на поховання застрахованої особи призначається члену сім’ї померлого або особі, яка здійснила поховання, на підставі заяви, документа, що посвідчує особу, та витягу з Державного реєстру актів цивільного стану громадян про смерть або довідки про смерть. Пенсійним фондом України доопрацьовано програмне забезпечення в частині реалізації можливості подання даної заяви-розрахунку через електронний кабінет страхувальника. Для цього в електронному кабінеті на вебпорталі необхідно обрати тип заяви-розрахунку «Паперові документи» та тип додатку – «Додаток 3». Також можна долучити додаткові документи, зокрема ті, що є підставою для призначення допомоги. Водночас існує можливість подати заяву-розрахунок у паперовій формі до Сервісного центру Головного управління Пенсійного фонду України за основним місцем обліку страхувальника. Допомога на поховання призначається не пізніше дня, що настає за днем звернення, і виплачується не пізніше наступного робочого дня після отримання страхувальником страхових коштів. Звернутись за призначенням даної страхової виплати необхідно в термін не пізніше шести календарних місяців з дня смерті застрахованої особи. Розмір допомоги становить 4100,0 грн.
01 Червня, 2023 р., 14:09
Щороку у перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – найпрекрасніше свято радості та надії. Кожна дитина має право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього. І сьогодні – це не лише свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли щасливими і в майбутньому стати хорошими батьками і громадянами своєї мирної процвітаючої країни.
31 Травня, 2023 р., 14:51
Цю послугу розроблено для людей, які хотіли б спрогнозувати своє пенсійне майбутнє і дізнатися орієнтовний розмір пенсії за віком за даними, що містяться в електронних реєстрах Пенсійного фонду України. При цьому користувач може додати відомості про ті періоди своєї трудової діяльності, які наразі в Фонді відсутні. Варто враховувати, що “Пенсійний калькулятор” розраховує прогнозний розмір пенсії за віком в “цінах” на час розрахунку: сервіс не здійснює припущень щодо зростання середньої заробітної плати в Україні у наступні роки чи рівня інфляції. Також для визначення заробітної плати “Пенсійний калькулятор” використовує показники зарплати людини та середньої зарплати на момент проведення розрахунку. Саме тому розрахунок розміру пенсії в короткостроковій перспективі буде більш точним. Крім розміру майбутньої пенсії “Пенсійний калькулятор” дає змогу порахувати наявний страховий стаж людини (при введенні всіх необхідних даних про трудову діяльність до 01.01.2004) та дозволяє визначити ймовірний вік виходу на пенсію з урахуванням можливо набутого стажу (тобто 60, 63 чи 65 років). Як скористатися послугою - дивіться алгоритм в інфографіці.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь