Тупичівська громада
Офіційний сайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

30 Серпня, 2023 р., 10:41
Служба безпеки ліквідувала у Чернігівській області ще одну корупційну схему ухилення від призову, яка дозволяла чоловікам виїжджати за кордон.
29 Серпня, 2023 р., 12:38
Комісією з питань цивільних Штабу волонтерів Чернігівської області від 17.08.2023 прийнято рішення про проведення опитування, яке спрямовано на визначення рівня готовності місцевого населення до надзвичайних ситуацій. Ініціатива спрямована на покращення рівня безпеки та підвищення готовності жителів області до можливих небезпечних ситуацій. За результатами опитування буде розроблено програму навчань з питань цивільного захисту, спрямовану на задоволення потреб та вимог населення. Посилання на опитування:  https://forms.gle/XnF9ZwRjqocYou8j7
23 Серпня, 2023 р., 09:00
23 серпня ми щороку  відзначаємо День Державного Прапора України.
09 Серпня, 2023 р., 16:34
Редакція газети «ПОВЕРНИСЬ НА 100%» реалізовує програму «ПОВЕРНИСЬ НА 100%», яка ставить собі за мету протидію російській федерації у залучені до лав своїх збройних сил громадян України, що мешкають на тимчасово окупованих територіях України.
09 Серпня, 2023 р., 15:55
Міжнародна гуманітарна організація Help – Hilfe zur Selbsthilfe надає грантову допомогу підприємцям, які стали внутрішньо переміщеним особам, а також мікробізнесу, який постраждав від війни. 
09 Серпня, 2023 р., 09:39
Незадекларована праця – це свідоме ухилення роботодавців і працівників від оформлення трудових відносин з метою отримання тих чи інших переваг за рахунок приховування реальних доходів, отримання соціальних пільг, несплати податків тощо.
02 Серпня, 2023 р., 15:42
1 серпня в Агенції регіонального розвитку відбула зустріч з учасниками бойових дій, представниками неурядових громадських, волонтерських організацій та благодійних фондів. Йшлося про шляхи та механізми підтримки ветеранів та членів їх сімей. «Хочу подякувати за вашу мужність та сміливість. Сьогодні суспільство має зробити все можливе, щоб почути вас і знайти вирішення ваших проблем», – звернулась до ветеранів заступниця начальника ОВА Жанна Шерстюк. Свої послуги військовим пропонувала й обласна служба зайнятості. За словами її очільниці Лідії Падалки, на сьогодні служба зайнятості може запропонувати шукачам роботи понад тисячу вакансій. Найбільш затребувані на ринку праці продавці, швачки, лікарі, водії, слюсарі, інженери, електромонтери, електрозварники, фрезерувальники, оператори верстатів тощо. Для тих, хто не має затребуваної професії, є можливість отримати її безкоштовно. Діють програми з навчання та перекваліфікації, зокрема, як шляхом видачі сертифікатів безробітним, так і з наданням ваучерів для населення. До речі, ваучер можна отримати за однією 123 професій та спеціальностей із затвердженого Переліку. Вартість ваучера – 26840 грн. З початку року вже 231 особа в області отримала ваучери на навчання. Серед них, до речі, є й учасник бойових дій, який наразі здобуває професію тракториста-машиніста. Вже як рік діє «Урядова програма «Власна справа» в рамках проєкту «єРобота», за якою можна отримати мікрогрант на старт або розвиток бізнесу у розмірі від 50 до 250 тисяч грн в залежності від кількості створених робочих місць (одного-двох). Загалом позитивні рішення за цією програмою отримали 176 мешканців області. Сума фінансової підтримки їх бізнесу від держави склала понад 40 млн грн. Крім того, цього року в рамках проєкту є робота стартувала нова програма «Грант для ветеранів». Її на заході презентував заступник директора обласного центру зайнятості Сергій Рогоець. За його словами, до 1 млн. грн на створення або розвиток власної справи можуть отримати учасники бойових дій, особи з інвалідністю внаслідок війни або їх подружжя за цією програмою. Її ключова вимога - створення нових робочих місць. Для отримання гранту потрібно визначитись з ідеєю та скласти бізнес- план. Після цього подати документи через портал Дія та захистити бізнес-план перед комісією обласного центру зайнятості в режимі онлайн співбесіди. Рішення про надання грантових коштів приймає Державний центр зайнятості. Програмою передбачено надання грантів у розмірі:
01 Серпня, 2023 р., 11:37
Правовий дайджест реформ щодо захисту внутрішньо переміщених осіб та осіб постраждалих від збройної агресії за період березень – червень 2023 року від Громадської організації «ЗЕЛЕНА АЛЬТЕРНАТИВА УКРАЇНИ»
28 Липня, 2023 р., 17:54
Сьогодні ми дякуємо мешканцям гміни Стольно за чудовий подарунок – зарядну станцію EcoFlow потужністю 2 кВт.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь