Тупичівська громада
Офіційний сайт
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

26 Січня, 2024 р., 09:14
Тупичівська громада продовжує співпрацю з Програмою DOBRE в межах покращення благоустрою населених пунктів нашої громади.
23 Січня, 2024 р., 11:28
В цей тяжкий і нелегкий час для всіх українців, в умовах військового стану, багато сімей вже постраждало від рук ворога.
05 Січня, 2024 р., 11:33
Організатор громадського обговорення – виконавчий комітет Тупичівської сільської ради
04 Січня, 2024 р., 19:33
Внесено зміни до Порядку надання роботодавцю компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні (постанова КМУ від 27 грудня 2023 року № 1390 “Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо врегулювання окремих питань зайнятості населення”).
03 Січня, 2024 р., 12:38
Державна служба зайнятості реалізує експериментальний проєкт із організації професійного навчання учасників бойових дій та людей з інвалідністю внаслідок війни. Таке навчання здійснюється для здобуття професії чи підвищення кваліфікації в Центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.
29 Грудня, 2023 р., 12:17
Програма "Власна справа" урядового проєкту єРобота діє вже більше року (з липня 2022 р.). За цей час вже 260 мешканців області отримали грантові кошти на започаткування або розвиток бізнесу, а це від 50 до 250 тис. грн в залежності від кількості створених робочих місць (одного-двох), що є ключовою вимогою програми. Загальна сума фінансової підтримки від держави склала 61,8 млн грн. Схвалені бізнес-проєкти передбачають створення в області майже 600 нових робочих місць.
28 Грудня, 2023 р., 15:09
Кожен ветеран війни повинен мати широкий спектр можливостей для успішної реінтеграції у цивільне життя і якнайшвидшого повернення до трудової діяльності. Для цього у службі зайнятості пропонують низку дієвих послуг, а саме:
25 Грудня, 2023 р., 15:01
Пенсія у зв’язку з втратою годувальника  відповідно до Закону України "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування" (далі – Закон) призначається непрацездатним членам сім’ї померлого годувальника, які були на його утриманні, за наявності в годувальника на день смерті страхового стажу, який був би необхідний йому для призначення пенсії по III групі інвалідності. При цьому дітям пенсія у зв'язку з втратою годувальника призначається незалежно від того, чи були вони на утриманні годувальника.
25 Грудня, 2023 р., 10:31
Підприємству потрібні пекарі, формувальники тіста, водії, технік-технолог.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь