Тупичівська громада
Офіційний сайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення

02 Липня, 2021 р., 10:18
   Літо-період, коли при підвищенні атмосферних  температур створюються умови для виникнення  і розвитку кишкових інфекцій.
01 Липня, 2021 р., 10:20
ГО «Поліський фонд міжнародних та регіональних досліджень» , виконавець проєкту «Голос громади у місцевому самоврядуванні», який впроваджується у рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) запрошує місцеві громадські організації, ініціативні групи та молодіжні ради з громад 4-ої когорти, які є партнерами програми DOBRE у Чернігівській  області (Коропська ТГ, Корюківська ТГ, Лосинівська ТГ, Любецька ТГ, Менська ТГ, Ніжинська ТГ, Новгород-Сіверська ТГ, Сновська ТГ, Сосницька ТГ, Тупичівська ТГ) подати заявки на участь у конкурсі проєктів «Громадські ініціативи для розвитку територіальних громад».
01 Липня, 2021 р., 08:44
Апарат виконавчого комітету Тупичівської сільської ради, відповідно до розпорядження сільського голови № 05-к від 30.06.2021 року, 01 липня 2021 року оголошує конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста  відділу освіти, культури, молоді та спорту Тупичівської сільської ради.
25 Червня, 2021 р., 15:14
Відповідно до п.8 ч.3 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламенту роботи Тупичівської сільської ради 8 скликання, зобов'язую  скликати  восьму  сесію Тупичівської сільської ради  8 скликання.
05 Травня, 2021 р., 09:46
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Тупичівської сільської ради оголошує конкурс на  посаду директора Комунального закладу «Вихвостівська гімназія» Тупичівської сільської ради Городнянського району Чернігівської області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь