Тупичівська громада
Офіційний сайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення

04 Вересня, 2023 р., 12:09
Що робити, коли факт є — а документів про це немає? Вони втрачені і відновити їх неможливо чи ніколи не видавалися і отримати їх немає змоги. Тоді потрібно звертатися до суду та надавати докази, що цей факт справжній. Після отримання позитивного рішення суду можна буде звертатися до відповідних органів, щоб отримати потрібні документи. Кожна людина може отримати безоплатно консультацію юриста щодо встановлення фактів, що мають юридичне значення. А визначені законом категорії осіб, зокрема, люди з низьким доходом, ВПО, ветерани війни, члени сімей загиблих захисників і захисниць України, діти,  мають право на допомогу зі зверненням до суду. Що це за факти
04 Вересня, 2023 р., 12:00
Рятувальний підрозділ місцевої пожежної охорони нагадує контактний номер чергового.
27 Липня, 2023 р., 16:19
Чернігівська районна державна адміністрація нагадує про завершення роботи комісії з визначення сільських багатодітних сімей, які мають право на отримання нетелей відповідно до «Районної програми передачі нетелей багатодітним сім’ям, які проживають у сільській місцевості Чернігівського району, на 2021 – 2027 роки» та прийому відповідних документів на отримання нетелей сільськими багатодітними родинами.   Подавати документи до комісії можуть багатодітні сім’ї, які : - мають 5 і більше дітей віком до 18 років та не перебувають у процесі позбавлення батьківських прав; - мають необхідні умови для утримання нетелі (корови) (наявність приміщення для утримання тварини відповідно до ветеринарно-санітарних норм тощо); - проживають на територіях, що не віднесені до зони бойових дій та можливих бойових дій.   Прийом документів проводиться до 01 серпня 2023 року за адресою: м. Чернігів, вул. Шевченка, 48 кабінет 402(4-й поверх ); телефон для довідок: 0462 676 665.   Детальна інформація розміщена на офіційному сайті районної державної адміністрації («Анонси»).
25 Липня, 2023 р., 15:14
У поточному році ваучери на навчання від обласної служби зайнятості вже отримали 217 мешканців області, серед яких 9 внутрішньо переміщених осіб.
25 Липня, 2023 р., 13:44
Громадське обговорення проводиться виконавчим комітетом Тупичівської сільської ради у зв’язку із вимогами Закону України «Про засудження комуністичного та націонал - соціалістичного (нациського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки» з метою залучення представників громадськості до розгляду пропозицій щодо перейменування вулиць в населених пунктах Тупичівської сільської територіальної громади та врахування громадської думки під час прийняття відповідного рішення:
07 Липня, 2023 р., 10:29
До уваги мешканців, керівників суб’єктів господарювання різних форм власності, соціальних служб Тупичівської ТГ!
04 Липня, 2023 р., 08:39
7 липня 2023 року відбудеться прийом громадян, що потребують надання безоплатної правової допомоги (правова інформація, консультації і роз'яснення з правових питань (земельне, цивільне, сімейне, житлове, спадкове, трудове, пенсійне тощо законодавство), прийняття відповідних звернень про надання безоплатної вторинної правової допомоги (написання позовних заяв, представництво інтересів осіб в судах) в наступних старостатах Тупичівської ОТГ:
30 Червня, 2023 р., 14:42
Попри міжнародний нагляд за роботою Запорізької атомної електростанції в Енергодарі, краще бути готовим до будь-яких надзвичайних ситуацій, зокрема і пов’язаних з поширенням радіації. Попередньо Міністерство охорони здоров’я уже підготувало низку матеріалів:
21 Червня, 2023 р., 11:41
У Чернігові та області триває реєстрація на грошову допомогу від УВКБ ООН в розмірі 6660 грн для родин ВПО та постраждалих від воєнних дій.
19 Червня, 2023 р., 11:59
Global Communities в Україні запускає пілотний проєкт для раннього відновлення та добробуту #PEARL і надаватиме гранти на підтримку бізнесу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь