Тупичівська громада
Офіційний сайт
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення

13 Квітня, 2023 р., 10:15
Йдеться про спеціальний ваучер на професійну перепідготовку, підвищення кваліфікації та навчання. За допомогою нього охочий може опанувати нові навички та професії, щоб знайти роботу, яка є затребувана на ринку праці.
11 Квітня, 2023 р., 13:36
У квітні закінчується опалювальний сезон і з 1 травня по 30 вересня в Україні будуть розраховані субсидії на неопалювальний період. Житлова субсидія на оплату комунальних послуг з постачання теплової енергії, постачання та розподілу природного газу, постачання та розподілу електроенергії для централізованого, автономного та індивідуального опалення розраховується у квітні та жовтні з урахуванням тривалості опалювального сезону з 16 жовтня по 15 квітня включно.
10 Квітня, 2023 р., 11:57
Оголошуємо збір саджанців плодових дерев для висадки на громадській території біля дитячого садка села Тупичева.
07 Квітня, 2023 р., 09:22
Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення за участі Української молодіжної правничої асамблеї, Благодійного фонду «Об’єднання світових культур», Української асоціації підтримки творчої молоді запрошують учнів закладів загальної середньої освіти України віком до 18 років взяти учать XVІ Всеукраїнському конкурсі шкільних малюнків «МОЇ ПРАВА: разом до перемоги» з нагоди Міжнародного дня захисту дітей. В цьому році Конкурс направлений на привернення уваги до порушених правах українських дітей, що постраждали від російської широкомасштабної збройної агресії проти України. Номінації:  Молодша група.  Середня група.  Старша група.  спеціальна номінація «Слава українським Героям». Малюнок має відображати право на життя та його захист українськими героями – військовими, медиками, рятувальниками тощо.  спеціальна номінація «24 лютого… Україна в боротьбі». Малюнок має відображати права дитини, порушені внаслідок російської широкомасштабної збройної агресії проти України, та/або участь дітей у відновленні цих порушених прав. Співорганізатором даної номінації виступає: Миколаївська обласна організація лідерів молодіжного самоврядування «Молодь – майбутнє нації».  спеціальна номінація «Україна в кордонах 1991 року». До участі у даній номінації запрошується діти, що перебувають на тимчасово окупованій території України. З міркувань безпеки дитини та членів її сім'ї, при оголошені переможця у даній номінації Всеукраїнський організаційний комітет зобов’язується не оприлюднювати персональні дані дитини, а зазначити тільки область чи населений пункт.  спеціальна номінація «Погляд української діаспори». До участі у даній номінації запрошуються діти, що проживають за межами України.  спеціальна номінація «Захист прав дітей на Донеччині». До участі у даній номінації запрошується діти, що проживають на територіях зазначених областей, підконтрольних українській владі. Співорганізатором даної номінації виступають: ВПО Хаб Донецької області, Комунальний заклад «Донецький обласний центр соціально – психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями», Молодіжний центр м. Курахове «380 volt».  спеціальна номінація «Незламна нація». До участі у даній номінації запрошується діти, що постійно чи тимчасово проживають на території м. Києва. Співорганізатором даної номінації виступає: Департамент молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).  спеціальна номінація «Україна – багатонаціональна держава». Тематика малюнку має відповідати назві даної номінації.  спеціальна номінація «Соціальні права та свободи». Тематика малюнку має відповідати назві даної номінації.
06 Квітня, 2023 р., 10:43
Міжнародна організація з міграції (МОМ), Агентство ООН з питань міграції, Представництво в Україні, у межах проєкту «Рішення в сфері безпеки людини в Україні», що фінансується Урядом Японії, запрошує український мікро- та малий бізнес взяти участь у грантовій програмі. 
05 Квітня, 2023 р., 15:21
До уваги представників діючого бізнесу та бажаючих започаткувати власну справу!
03 Квітня, 2023 р., 15:31
З 1 квітня автоматично, без додаткового звернення особи до органів ПФУ, проводиться перерахунок пенсії тим особам, які продовжували працювати і на 1 березня 2023 року набули право на проведення перерахунку пенсій, з урахуванням не менш як 24-х місяців страхового стажу після призначення (попереднього перерахунку) пенсії або якщо після призначення (попереднього перерахунку) пройшло не менше 2-х років.
03 Квітня, 2023 р., 15:22
Сказ – інфекційне захворювання, яке характеризується важким ураженням центральної нервової системи й дуже часто закінчується смертю хворого.
03 Квітня, 2023 р., 10:41
Час реалізації алкоголю у закладах торгівлі та громадського харчування змінено. Відповідне розпорядження оприлюднене на офіційному вебсайті обласної адміністрації.
03 Квітня, 2023 р., 10:38
Комендантська година на території Тупичівської громади діє згідно відповідного розпорядження начальника Чернігівської обласної військової адміністрації.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь