Тупичівська громада
Офіційний сайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

17 Квітня, 2024 р., 16:28
У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до бюджетів усіх рівнів Чернігівської області платниками податків у січні-березні 2024 року сплачено 4,8 млрд грн податків, зборів та обов’язкових платежів, що на 2,7 відс. (на 124 млн грн) перевищує факт надходжень відповідного періоду 2023 року. Єдиного соціального внеску надійшло 2,8 млрд гривень (зростання на 10 відс.).
15 Квітня, 2024 р., 16:34
Житлова субсидія призначається до дати закінчення опалювального сезону та розраховується з урахуванням тривалості опалювального сезону по 15 квітня включно. З травня житлові субсидії на неопалювальний сезон більшості одержувачів буде призначено автоматично до 30 квітня 2025 року (якщо не змінилися дані про майновий стан та/або склад домогосподарств).
12 Квітня, 2024 р., 15:25
Наразі в підрозділах морської піхоти актуальними є майже сотня вакансій. Серед них як бойові, так і цивільні професії. Зокрема, потрібні стрільці, кулеметники, гранатометники, навідники, снайпери, розвідники, вогнеметники, командири різних спеціалізацій тощо. Також роботу пропонують кухарям, діловодам, бухгалтерам, медикам, електрикам, водіям, електрогазозварникам, токарям.
11 Квітня, 2024 р., 08:31
Оголошуємо прийом заявок на участь у програмі з навчання та працевлаштування «Разом» – унікальному проєкті для ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин, який реалізує Національна енергетична компанія «Укренерго» спільно з Українським ветеранським фондом за підтримки Lobby X, Veteran Hub та The Israel Trauma Coalition (ITC).
03 Квітня, 2024 р., 14:57
Воно проводиться, щоб завчасно виявити витоки газу (які можуть бути неочевидними для споживачів) та запобігти  аварійним ситуаціям. Адже будь-які мережі, а тим паче газопроводи – це об’єкт підвищеної небезпеки, їх потрібно регулярно перевіряти та обслуговувати. 
02 Квітня, 2024 р., 09:15
Наразі в базі вакансій Чернігівської обласної служби налічується понад десяток пропозицій роботи з наданням житла.
02 Квітня, 2024 р., 08:43
Чинне законодавство передбачає, що для призначення пільг на житлово-комунальні послуги, пільговик має особисто звернутися до уповноважених органів.
27 Березня, 2024 р., 08:41
З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.
25 Березня, 2024 р., 15:07
Учаснику війни пільга на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу надається у розмірі 50% знижки, якщо середньомісячний сукупний дохід сім’ї пільговика в розрахунку на одну людину не перевищує величини доходу, який дає право на податкову соціальну пільгу (у 2024 році це – 4 240 грн).  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь