Тупичівська громада
Офіційний сайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

6 сесія 8 скликання від 23 квітня 2021 року частина 2

Дата: 23.04.2021 15:36
Кількість переглядів: 223

ПЕРЕЛІК РІШЕНЬ

 6 СЕСІЯ 8 СКЛИКАННЯ ТУПИЧІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

23.04.2021 року

частина 2

51

 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність на землях Тупичівської сільської ради гр.Ратушняк Л.М.

 

52

 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність на землях Тупичівської сільської ради гр.Москалець Л.О.

 

53

 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність на землях Тупичівської сільської ради гр.Нетоля Т.М.

 

54

 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність на землях Тупичівської сільської ради гр.Короїд О.І.

 

55

 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність на землях Тупичівської сільської ради гр.Чухно О.І.

 

56

 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність на землях Тупичівської сільської ради гр.Чухно О.І.

 

57

 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність на землях Тупичівської сільської ради гр. Романенко Т.А.

 

58

 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність на землях Тупичівської сільської ради гр.Комзел О.П.

 

59

 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність на землях Тупичівської сільської ради гр. Півень В.М., Приходько В.М.

 

60

 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність на землях Тупичівської сільської ради гр. Марусенко Н.П.

 

61

 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність на землях Тупичівської сільської ради гр.Мироненко В.А. та Мироненко Н.І.

 

62

 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність на землях Тупичівської сільської ради гр. Радченко Є.І.

 

63

 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність на землях Тупичівської сільської ради гр. Москалець О.І.

 

64

 Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у безоплатну приватну власність та надати поділ земельної ділянки на землях Тупичівської сільської ради гр .Костенко М.М.

 

65

 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ з метою передачі у власність на землях Тупичівської сільської ради гр.Рись К.А.

 

66

 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ з метою передачі у власність на землях Тупичівської сільської ради гр. Рись П.А.

 

67

 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ з метою передачі у власність на землях Тупичівської сільської ради гр. Католик С.А.

 

68

 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ з метою передачі у власність на землях Тупичівської сільської ради гр.Пиріг М.В.

 

69

 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ з метою передачі у власність на землях Тупичівської сільської ради гр. Рись С.І.

 

70

 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність (під будівлями) на землях Тупичівської сільської ради гр. Таратин В.Г., Таратин Г.А., Таратин В.В.

 

71

 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність (під будівлями) на землях Тупичівської сільської ради гр. Богуля А.П.

 

72

 Про внесення змін до рішення 23 сесії 7 скликання Тупичівської сільської ради від 29. 01. 2020 року «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання їх безоплатно у власність Наконечній О.Ф.»

 

73

 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для оформлення права користування земельною ділянкою (невитребувані земельні частки (паї) на умовах оренди на землях Тупичівської сільської

1

74

 Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Маценко Ф.І., Маценко М.А., Маценко Ф.І.

 

75

 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр. Ступак Л.М.

 

76

 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр. Бобок В.В., Потапенко Ю.В.

 

77

 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр. Білоус Т.А.

 

78

 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр.Білоус Т.А.

 

79

 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр. Євтушенко В. М., Євтушенко О. В., Ворушило Т. В.

 

80

 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр. Пінчук О.І.

 

81

 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр. Ющенко В.В.

 

82

 Про скасування рішення 4 сесії Тупичівської сільської ради 8 скликання від 22.02.2021 року «Про внесення змін до рішення 7 сесії Вихвостівської сільської ради 7 скликання від 05.08.2020 року про встановлення ставок та пільг зі сплати податку на 2021 рік»

 

83

 Про вибір земельної ділянки для надання у власність для ведення особистого селянського господарства учасникам АТО на території Тупичівської сільської ради

 

84

 Про затвердження розпоряджень сільського голови з фінансових питань

 

85

 Про надання матеріальної допомоги при народженні дитини Федько Ю.О., Рибак О.О.

 

86

 Про надання матеріальної допомоги на лікування Куц В.Г.

 

87

 Про надання матеріальної допомоги сім’ям загиблих (померлих) учасників АТО Смеян О.П.

 

88

 Про прийняття іншого окремого індивідуально визначеного майна у комунальну власність Тупичівської сільської територіальної громади

1

89

 Про надання згоди на відчуження майна комунальної власності

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь