Тупичівська громада
Офіційний сайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

6 сесія 8 скликання від 23 квітня 2021 року частина 1

Дата: 23.04.2021 15:35
Кількість переглядів: 314

Відомості реєстрації та голосувань депутатів Тупичівської ОТГ

Протокол, шоста сесія восьмого скликання від 23.04.2021 року

ПЕРЕЛІК РІШЕНЬ

 6 СЕСІЯ 8 СКЛИКАННЯ ТУПИЧІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

23.04.2021 року

частина 1

№ п/п

Заголовок документа

Додатки

01

Про затвердження звіту про виконання місцевого бюджету за I квартал 2021 року

1, 2

02

Про внесення змін до рішення 2 сесії 8 скликання від 23.12.2020 р. «Про місцевий бюджет Тупичівської сільської територіальної громади на 2021 рік(код бюджету 25523000000)

1, 2, 3, 4, 5, 6

03

Про затвердження Положення «Про цільові фонди Тупичівської сільської ради на 2021 рік»

1

04

Про затвердження Положення про порядок надання одноразової матеріальної допомоги на поховання деяких категорій населення громадянам Тупичівської територіальної громади

1

05

Про внесення зміни до «Програми соціального захисту окремих категорій населення на 2021 рік» та затвердження Положення про надання матеріальної допомоги окремим категоріям населення

1, 2

06

Про внесення зміни до Програми та Правил благоустрою населених пунктів Тупичівської сільської ради на 2021 рік

 

07

Про внесення змін до Програми про надання одноразової матеріальної допомоги учасникам АТО, ООС, постраждалим учасникам АТО, ООС та членам сімей загиблих під час здійснення АТО, ООС, тимчасово переміщеним особам - жителям сіл Тупичівської сільської ради на 2021 рік

1, 2

08

Про внесення зміни до соціальної Програми боротьби з онкологічними захворюваннями на 2021 рік

 

09

Про затвердження Порядку виявлення, обліку та набуття у комунальну власність Тупичівської територіальної громади майна відумерлої спадщини та безхазяйного майна

1

10

Про затвердження положення про порядок здійснення державної регуляторної політики органами та посадовими особами місцевого самоврядування Тупичівської сільської ради

1

11

Про співфінансування проекту "Покращення роботи місцевого самоврядування через створення сучасних умов роботи вищого представницького органу територіальної громади – Ради громади із забезпеченням широкого залучення громадськості"

1

12

Про визначення уповноваженої особи з публічних закупівель

 

13

Про затвердження Положень про відділи (сектори) виконавчого комітету Тупичівської сільської ради

1, 2, 3, 4

14

Про внесення зміни до структури та штатного розпису Тупичівської сільської ради

1

15

Про передачу майна з балансу Тупичівської сільської ради на баланс Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг»

1

16

 Про припинення юридичної особи Комунального закладу «Івашківський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів» Городнянського району Чернігівської області шляхом ліквідації

1

17

 Про закріплення території обслуговування між закладами загальної середньої освіти Тупичівської сільської ради

 

18

Про внесення змін до Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти, що належить до комунальної форми власності Тупичівської сільської ради

1

19

Про вилучення з користування земельної ділянки на землях Тупичівської сільської ради

 

20

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право власності на земельну ділянку на землях Тупичівської сільської ради гр.Руденко О.П., Руденко М.С., Руденко Т.М.

 

21

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право власності на земельну ділянку на землях Тупичівської сільської ради гр.Джевало Л.В.

 

22

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право власності на земельну ділянку на землях Тупичівської сільської ради гр.Дрозд М.П.

 

23

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право власності на земельну ділянку на землях Тупичівської сільської ради гр.Аніщенко М.М.

 

24

 Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у безоплатну приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр.Руденко О.П.

 

25

 Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у безоплатну приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр.Козловська А.В.

 

26

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність на землях Тупичівської сільської ради гр. Акрент В.Ф., Акрент С.А.

 

27

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність на землях Тупичівської сільської ради гр. Ющенко Н.Д., Ющенко О.М.

 

28

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність на землях Тупичівської сільської ради гр. Левченко М.Ф., ЛевченкоР.М., Левченко О.М.

 

29

 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність на землях Тупичівської сільської ради гр.Приходько С.Л.

 

30

 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність на землях Тупичівської сільської ради гр.Приходько С.Л.

 

31

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність на землях Тупичівської сільської ради гр. Остапченко А.О.

 

32

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність на землях Тупичівської сільської ради гр. Лузан В.В.

 

33

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність на землях Тупичівської сільської ради гр. Лузан В.М.

 

34

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність на землях Тупичівської сільської ради гр. Дайнеко М.В.

 

35

 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність на землях Тупичівської сільської ради гр.Дайнеко М.В.

 

36

 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність на землях Тупичівської сільської ради гр. Москалець В.В.

 

37

 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність на землях Тупичівської сільської ради гр.Лузан В.Г

 

38

 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність на землях Тупичівської сільської ради гр.Казімір Л.В.

 

39

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність на землях Тупичівської сільської ради гр. Бойченко Л.Д.

 

40

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність на землях Тупичівської сільської ради гр. Гулої М.Я.

 

41

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність на землях Тупичівської сільської ради гр.Чудакової В.Д.

 

42

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність на землях Тупичівської сільської ради гр. Мартиненко В.М.

 

43

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність на землях Тупичівської сільської ради гр. Мартиненко В.М.

 

44

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність на землях Тупичівської сільської ради гр.Малиновська Т.Г.

 

45

 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність на землях Тупичівської сільської ради гр. Ходико С.В.

 

46

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність на землях Тупичівської сільської ради гр.Сербин Н.П.

 

47

 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність на землях Тупичівської сільської ради гр.Лепехо П.М.

 

48

 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність на землях Тупичівської сільської ради гр.Казімір Л.В.

 

49

 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність на землях Тупичівської сільської ради гр.Кислухо Ф.О.

 

50

 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність на землях Тупичівської сільської ради гр.Євтушок Н.В.

 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь