Тупичівська громада
Офіційний сайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

5 сесія 8 скликання від 19 березня 2021 року

Дата: 19.03.2021 15:38
Кількість переглядів: 347

Відомості реєстрації та голосувань депутатів Тупичівської ОТГ

Протокол, п'ята сесія восьмого скликання від 19.03.2021

 

ПЕРЕЛІК РІШЕНЬ

5 СЕСІЯ 8 СКЛИКАННЯ ТУПИЧІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

19.03.2021 року

№ п/п

Заголовок документа

Додатки

01

Про внесення змін до мережі розпорядників та одержувачів бюджетних коштів бюджету Тупичівської сільської ради на 2021 рік (код бюджету 25523000000)

 

02

Про внесення змін до рішення 2 сесії 8 скликання від 23.12.2020 р. «Про місцевий бюджет Тупичівської сільської територіальної громади на 2021 рік(код бюджету 25523000000)

1, 2, 3, 4, 5, 6

03

Про передачу майна з балансу Тупичівської сільської ради на баланс фінансового відділу Тупичівської сільської ради  

 

04

Про внесення змін до Положення Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Тупичівської сільської ради шляхом викладення в новій редакції

 

05

Про затвердження тарифів на платні соціальні послуги, що надаються КУ «Центр надання соціальних послуг» Тупичівської сільської ради

 

06

Про затвердження Положення про преміювання працівників Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Тупичівської сільської ради

1

07

Про затвердження передавального акту з приймання-передачі активів та пасивів Вихвостівської сільської ради як юридичної особи

 

08

Про вилучення з оперативного управління комунального підприємства «Атлант» майна Тупичівської сільської ради

 

09

Про затвердження Програми «Програма фінансового забезпечення компенсаційних виплат за надання пільг з оплати послуг зв’язку та встановлення квартирних телефонів на 2021-2025 роки»

1

10

Про надання матеріальної допомоги при народженні дитини

 

11

Про надання матеріальної допомоги при народженні дитини

 

12

Про надання матеріальної допомоги сім’ям загиблих (померлих) учасників АТО

 

13

Про утворення консультативно-дорадчого органу Тупичівської сільської ради- Робоча група з місцевого економічного розвитку та затвердження Положення про робочу групу

 

14

Про внесення змін до структури та штатного розпису Тупичівської сільської ради

1

15

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ з метою передачі у власність на землях Тупичівської сільської ради гр. Воробей А.П.

 

16

 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ з метою передачі у власність на землях Тупичівської сільської ради гр.Самоткан Я.В.

 

17

 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ з метою передачі у власність на землях Тупичівської сільської ради гр. Правдивець І.Г.

 

18

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ з метою передачі у власність на землях Тупичівської сільської ради гр.Пліхта М.Г.

 

19

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ з метою передачі у власність на землях Тупичівської сільської ради гр. Майсюк М.В.

 

20

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ з метою передачі у власність на землях Тупичівської сільської ради гр.Кашко М.К.

 

21

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ з метою передачі у власність на землях Тупичівської сільської ради гр. Рись Н.Г.

 

22

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність (під будівлями) на землях Тупичівської сільської ради гр. Чугай С.О.

 

23

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність (під будівлями) на землях Тупичівської сільської ради гр. Сорока Т.І.

 

24

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність (під будівлями) на землях Тупичівської сільської ради гр.Рись С.І. та Рись Н.Г.

 

25

 Про внесення змін до рішення 13 сесії 7 скликання Тупичівської сільської ради від 30. 01. 2019 року гр. Коритько А.А.

 

26

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр. Бойченко Л.Д.

 

27

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр.Лузан В.В.

 

28

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр. Мартиненко В.М.

 

29

 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр. Ющенко О.М.

 

30

 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр. Дайнеко М.В.

 

31

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр. Ющенко Н.Д.

 

32

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр. Малиновська Т.Г.

 

33

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр. Лузан В.Г.

 

34

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр.Москалець Л.О.

 

35

 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр. Левченко М.Ф.

 

36

 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр. Левченко О.М.

 

37

 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр. Левченко Р.М.

 

38

 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр. Приходько С.Л.

 

39

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр. Чудакова В.Д.

 

40

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр. Дайнеко М.В.

 

41

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр.Москалець В.В.

 

42

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр.Мартиненко В.М.

 

43

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр. Лузан М.В.

 

44

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр. Родинченко Н.О.

 

45

 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр. Акрент С.А.

 

46

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр. Акрент В.Ф.

 

47

 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр.Кільмар Ю.А.

 

48

 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр.Чех О.І.

 

49

 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр. Євтушок

 

50

 Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення на землях Тупичівської сільської ради

 

51

 Про вилучення з користування земельної ділянки на землях Тупичівської сільської ради

 

52

 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на умовах оренди на землях Тупичівської сільської ради ФОП Вовк С.В.

 

53

 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на умовах оренди на землях Тупичівської сільської ради ФГ «Івашківка-АГРО»

 

54

 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право власності на земельну ділянку на землях Тупичівської сільської ради гр.Єсипенко Н.О.

 

55

 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право власності на земельну ділянку на землях Тупичівської сільської ради гр.Єсипенко О.М., Єсипенко А.І Єсипенко В.І.

 

56

 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання її безоплатно в приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр.Заяць М.П.

 

57

 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання її безоплатно в приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр. Мірошниченко І.І

 

58

 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання її безоплатно в приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр.Євтушок Н.В.

 

59

 Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у безоплатну приватну власність та надати поділ земельної ділянки на землях Тупичівської сільської ради гр. Іващенко А.М.

 

60

 Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у безоплатну приватну власність та надати поділ земельної ділянки на землях Тупичівської сільської ради гр Хом’як Є.М.

 

61

 Про припинення дії договорів оренди земельних ділянок на землях Тупичівської сільської ради СТОВ «Віра»

 

62

 Про припинення дії договорів оренди земельних ділянок на землях Тупичівської сільської ради СТОВ «Віра»

 

63

 Про затвердження проєкту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки на землях Тупичівської сільської ради гр. Порошенко О.С.

 

64

 Про затвердження переліку земельних ділянок із земель комунальної власності на території Тупичівської сільської ради, які є інвестаційно-привабливими для провадження інвестиційних проєктів

 

65

 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки (Тупичів ССТ)

 

66

 Про встановлення розмірів орендної плати за земельні ділянки сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів Тупичівської сільської ради з початку 2021 року

 

67

 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради (Тупичів ССТ)

 

68

 Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у безоплатну приватну власність земельної ділянки на землях Тупичівської сільської ради гр.Єрмак В.Т.

 

69

 Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у безоплатну приватну власність земельної ділянки на землях Тупичівської сільської ради гр. Сердюк Н.С.

 

70

 Про припинення права користування земельними ділянками на землях Тупичівської сільської ради

 

71

 Про затвердження розпоряджень сільського голови

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь