Тупичівська громада
Офіційний сайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

4 сесія 8 скликання від 22 лютого 2021 року

Дата: 22.02.2021 16:37
Кількість переглядів: 283

Відомості реєстрації та голосувань депутатів Тупичівської ОТГ

Протокол, четверта сесія восьмого скликання від 22.02.2021

 

ПЕРЕЛІК РІШЕНЬ

 4 СЕСІЯ 8 СКЛИКАННЯ ТУПИЧІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

22.02.2021 року

№ п/п

Заголовок документа

Додатки

01

Про затвердження звіту про виконання місцевого бюджету за 2020 рік

1, 2, 3

02

Про внесення змін до рішення 2 сесії 8 скликання від 23.12.2020 р. «Про місцевий бюджет Тупичівської сільської територіальної громади на 2021 рік(код бюджету 25523000000)

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

03

Про затвердження лімітів споживання енергоносіїв на 2021 рік

1, 2

04

Про надання згоди на безоплатне прийняття у комунальну власність Тупичівської сільської ради нерухомого майна із спільної власності територіальних громад міста та сіл Городнянського району

1, 2, 3, 4, 5

05

Про надання згоди на безоплатну передачу у комунальну власність Тупичівської сільської територіальної громади транспортного засобу (марка-ГАЗ) із спільної власності територіальної громади міста та сіл Городнянського району

 

06

Про надання згоди на безоплатну передачу у комунальну власність Тупичівської сільської територіальної громади транспортного засобу (марка-ПАЗ) із спільної власності територіальної громади міста та сіл Городнянського району

 

07

Про внесення змін до рішення третьої сесії восьмого скликання від 27 січня 2020 року Про затвердження Програми «Співфінансування Програми Городнянської міської рад « Програма надання соціальних послуг з догляд на непрофесійній основі на 2021-2025 роки»

1

08

Про затвердження Програми оздоровлення та відпочинку дітей Тупичівської сільської територіальної громади на 2021 рік

1

09

Про внесення зміни до Програми «Забезпечення препаратами інсуліну хворих на цукровий діабет жителів Тупичівської сільської територіальної громади на 2021 рік»

1

10

Про внесення зміни до складу виконавчого комітету Тупичівської сільської ради

 

11

Про створення адміністративної комісії при виконавчому комітеті Тупичівської сільської ради та затвердження Положення про адміністративну комісію

1

12

Про надання матеріальної допомоги сім’ям загиблих (померлих) учасників АТО

 

13

Про надання матеріальної допомоги

 

14

 Про внесення змін до структури та штатного розпису Тупичівської сільської ради

1

15

 Про виплату коштів за цільовою програмою «Відшкодування вартості проїзду хворих з хронічною нирковою недостатністю на 2021-2023 роки»

1

16

 Про затвердження розпоряджень сільського голови з фінансових питань

 

17

 Про затвердження передавальних актів з приймання-передачі активів та пасивів закладів освіти

 

18

 Про затвердження передавальних актів з приймання-передачі активів та пасивів закладів культури бібліотечної системи

 

19

Про затвердження передавальних актів з приймання-передачі активів та пасивів Територіального центру соціального обслуговування

 

20

Про внесення змін до структури КЗ «Тупичівський сільський будинок культури» Тупичівської сільської ради Городнянського району Чернігівської області

1

21

Про затвердження структури та штатного розпису КЗ «Тупичівський сільський будинок культури»

 

22

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр. Меховська В.О.

 

23

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр. Крупко А.В.

 

24

 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр. Козакова І.С.

 

25

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр. Козлов М.І.

 

26

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр. Ломонос Т.В.

 

27

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр.Козловська Н.Г.

 

28

 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр Таратин А.В., Золотаринець М.В., Пинчук Т.В., Сабадир А.В., Слізкова В.В., Слізков В.В., Тимошенко Т.В.

 

29

 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр Капшук К.Є., Радченко Ж.І., Радченко П.Є.

 

30

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр Лебеда Т.П.

 

31

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр Лузан В.М.

 

32

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр Москалець О.І.

 

33

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр Кислухо Ф.О.

 

34

 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр Гула М.Я.

 

35

 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр Казімір Л.В.

 

36

 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр Лепехо П.М.

 

37

 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр Казімір Л.В.

 

38

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр Ходико С.В.

 

39

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр Ратушняк Л.М.

 

40

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр Сербин Н.П.

 

41

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр Остапченко А.О.

 

42

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр Приходько С.Л.

 

43

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність ( під будівлями) гр. Чириця М.М.

 

44

 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність ( під будівлями) гр. Мисник Г.А.

 

45

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі її у власність на землях Тупичівської сільської ради гр. Богуля А.П.

 

46

 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі її у власність на землях Тупичівської сільської ради гр. Мартиненко В.М.

 

47

 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі її у власність на землях Тупичівської сільської ради гр. Куліш Ф.С.

 

48

 Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації «Розробку генерального плану в с. Тупичів, с-ще Тополівка включаючи топографо-геодезичні роботи»

 

49

 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) АТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО»

 

50

 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання їх безплатно у власність гр. Козлов Б.М., Козлов В.М., Ткаченко В.І.

 

51

 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання їх безплатно у власність гр. Кириєнко Н.І.

 

52

 Про припинення права постійного користування земельною ділянкою для будівництва та обслуговування закладів освіти с.Вихвостів

 

53

 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у власність на землях Тупичівської сільської ради гр. Воробей О.О.

 

54

 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у власність на землях Тупичівської сільської ради гр. Коптіль М.С.

 

55

 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у власність на землях Тупичівської сільської ради гр. Коптіль Д.В.

 

56

 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у власність на землях Тупичівської сільської ради гр.Чугай Ю.О.

 

57

 Про вилучення з користування земельних ділянок на землях Тупичівської сільської ради

 

58

 Про припинення права оренди земельної ділянки та розірвання договору оренди землі з ФОП Галушко В. В

 

59

 Про скасування рішення «Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність з земель Тупичівської сільської ради»

 

60

 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) землях Тупичівської сільської ради гр.Таратин В.Г.

 

61

 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) землях Тупичівської сільської ради гр. Таратин Г.А.

 

62

 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) землях Тупичівської сільської ради гр. Таратин В.В.

 

63

 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ з метою передачі у власність гр.Кобизій В.І.

 

64

 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ з метою передачі у власність гр Ященко К.О.

 

65

 Про продовження терміну дії рішення сесії СТОВ «Тупичівське»

 

66

 Про продовження терміну дії рішення сесії СТОВ «Тупичівське»

 

67

 Про продовження терміну дії рішення сесії СТОВ «Тупичівське»

 

68

 Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення осг гр. Коржавін А.О.

 

69

 Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення осг гр. Мартиненко В.М.

 

70

 Про затвердження Статуту комунального підприємства «Атлант» Тупичівської сільської ради у новій редакції.

 

71

 Про внесення змін до рішення Вихвостівської сільської ради 7 сесії 7 скликання від 05.08.2020 року «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на 2021 рік»

1

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь