Тупичівська громада
Офіційний сайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

3 сесія 8 скликання від 27 січня 2021 року

Дата: 27.01.2021 14:48
Кількість переглядів: 377

Відомості реєстрації та голосувань депутатів Тупичівської ОТГ

Протокол, третя сесія восьмого скликання від 27.01.2021

ПЕРЕЛІК РІШЕНЬ

 3 СЕСІЯ 8 СКЛИКАННЯ ТУПИЧІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

27.01.2021 року

№ п/п

Заголовок документа

Додатки

01

Про внесення змін до рішення 2 сесії 8 скликання від 23.12.2020 р. «Про місцевий бюджет Тупичівської сільської територіальної громадина 2021 рік» (код бюджету 25523000000)  

1, 2, 3, 4, 5, 6

02

Про план роботи сільської ради на 2021 рік

1

03

Про план соціально -економічного розвитку Тупичівської територіальної громади на 2021-2023 роки

1, 2, 3

04

Про цільову програму «Відшкодування вартості проїзду хворих з хронічною нирковою недостатністю на 2021-2023 роки»

 

05

Про затвердження Програми «Співфінансування програми Городнянської міської ради «Програма фінансового забезпечення компенсаційних виплат за надання пільг з оплати послуг зв’язку та встановлення квартирних телефонів на 2021-2025 роки »

1

06

Про затвердження Програми « Співфінансування Програми Городнянської міської ради «Програми надання соціальних послуг з догляду на непрофесійній основі на 2021-2025 роки»

1

07

 Про виділення коштів з сільського бюджету на співфінансування медичних закладів в 2021р.

 

08

Про затвердження сільської Програми «Впровадження системи відеоспостереження з функцією розпізнавання номерних знаків на території Тупичівської сільської ради на 2021 рік»

1

09

Про затвердження Програми розвитку футболу на території Тупичівської сільської ради на 2021 рік

1

10

Про затвердження програми відшкодування витрат за здійснені перевезення пільгових категорій громадян – мешканців Тупичівської територіальної громади пасажирським автомобільним транспортом на приміських автобусних маршрутах на 2021-2022 роки

 

11

Про затвердження соціальної Програми боротьби з онкологічними захворюваннями на 2021 рік

1

12

Про затвердження Положення про преміювання працівників Тупичівської сільської ради

1

13

Про затвердження звіту директора КП «Атлант» Тупичівської сільської ради про роботу підприємства в 2020р.

1

14

Про співфінансування проєкту «Закупівля планшетних ПК з метою опитування громадян щодо якості послуг»

 

15

Про припинення функціонування сайту Вихвостівської ОТГ

 

16

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у власність на землях Тупичівської сільської ради гр. Коритько М.В.

 

17

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у власність на землях Тупичівської сільської ради гр. Міненко Н.М.

 

18

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у власність на землях Тупичівської сільської ради гр. Павлова Н.Д.

 

19

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у власність на землях Тупичівської сільської ради гр. Воробей Н.П.

 

20

Про вилучення з користування земельної ділянки на землях Тупичівської сільської ради

 

21

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі їх у власність на землях Тупичівської сільської ради гр.Плевако Ю.В.

 

22

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у приватну власність гр. Католик С.А.

 

23

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у приватну власність гр. Кириченко О.О.

 

24

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у приватну власність гр.Дуброва Л.П.

 

25

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій в оренду ПрАТ «ВФ Україна».

 

26

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр. Потапенко О.Г.

 

27

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр. Трофименко В.В.

 

28

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр. Потапенко О.Г.

 

29

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр. Кириєнко Н.І.

 

30

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр. Романенко Т.А.

 

31

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр.Чухно О.І.

 

32

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр. Чухно О.І.

 

33

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр. Півень В.М.

 

34

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр. Приходько В.М.

 

35

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр. Короїд О.І.

 

36

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр. Мірошниченко І.І.

 

37

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр. Сердюк В.І.

 

38

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр.Мироненко Н.І.

 

39

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр.Мироненко В.А.

 

40

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості та надання їх безоплатно у власність на землях Тупичівської сільської ради гр. Петренко Л.М.

 

41

Про скасування рішення «Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність з земель Тупичівської сільської ради» гр. Мартиненко В.А.

 

42

Про надання дозволу на розробку землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у безоплатну приватну власність та надати поділ земельної ділянки на землях Тупичівської сільської ради гр. Павлову І.М.

 

43

Про продовження терміну дії рішення сесії гр. Аксютко В.В.

 

44

Про продовження терміну дії рішення сесії гр. Аксютко С.М.

 

45

Про продовження терміну дії рішення сесії гр. Аксютко М.В.

 

46

Про продовження терміну дії рішення сесії гр. Аксютко С.В.

 

47

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Зозук В.В.

 

48

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) СТОВ «Тупичівське»

 

49

Про звернення депутатів Тупичівської сільської ради до Кабінету Міністрів  України стосовно необгрунтованого підвищення цін на газ, доставку газу,електроенергію

1

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь