Тупичівська громада
Офіційний сайт
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Опитування через анкетування мешканців громади в рамках дослідження за темою «Першочергові зміни, що необхідні для Тупичівської громади»

Дата: 17.08.2020 13:19
Кількість переглядів: 398

 

Шановні мешканці Тупичівської ОТГ!

Наша громада має за честь приймати участь у II раунді (полуфіналі) відбору громад для участі в програмі DOBRE серед інших громад Чернігівської, Запорізької та Чернівецької областей, що були відібрані з 96-ти конкурсантів.

Для проходження у фінал і подальшої участі у програмі потрібно дізнатися думку мешканців: які зміни необхідно зробити в громаді в першу чергу, і до вирішення яких люди готові долучитися особисто.

У зв’язку з цим з 18 серпня до 10-ї години 25 серпня 2020 року буде проведено опитування через анкетування безпосередньо мешканців громади в рамках дослідження за темою «Першочергові зміни, що необхідні для Тупичівської громади».

Метою даного дослідження є: з’ясування переліку необхідних першочергових змін у громаді для вирішення потреб мешканців громади та пошуку шляхів їх впровадження, у т.ч. через методичну і програмну діяльність Тупичівської сільської ради за безпосередньої участі громадського сектору та за підтримки Програми DOBRE, з головною метою: покращення якості життя мешканців громади.

Опитування буде здійснено за вибірковим методом серед населення Тупичівської ОТГ, як в паперовому вигляді так і в онлайн режимі. Крім того, небайдужі та бажаючі мешканці громади можуть заповнити анкету самостійно через онлайн форму анкети за наступними посиланнями:

Електронна форма анкети

За результатами обробки анкет та аналізу відповідних даних буде складено звіт про результати опитування, з яким ви зможете ознайомитися не пізніше ніж 27 серпня 2020 року.

Заздалегідь вдячні за співпрацю!

Довідково: DOBRE - це програма, яка шляхом надання технічної та фінансової підтримки створює умови вже у 75 Об’єднаних Територіальних Громадах (ОТГ) України для покращення управління ресурсами, підвищення якості комунальних послуг, стимулювання місцевої економіки та долучення громадян до розбудови своїх громад. DOBRE посилює місцеве самоврядування, поглиблює демократію, сприяє процвітанню та стабільності громад та поширює досвід ОТГ серед інших громад для заохочення нових об’єднань. Програма фінансується Агенством США з міжнародного розвитку та виконується Американсько-українсько-польським консорціумом під управлінням Глобал Ком’юнітіз. Партнерами програми є: Український Кризовий Медіа Центр (УКМЦ), SocialBoost, Фундація Підтримки Місцевої Демократії, Польща (FSLD), Малопольска Школа Державного Управління при Краківському Університеті Економіки (MSAP/UEK), Національний Демократичний Інститут (NDI).

Веб-сайт Програми DOBRE: https://uacrisis.org/uk/decentralization ;

Фейсбук:https://www.facebook.com/decentralizationisdobre/?ref=page_internal


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь