Тупичівська громада
Офіційний сайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ НА ЗАЙНЯТТЯ ВАКАНТНОЇ ПОСАДИ ДИРЕКТОРА КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ТУПИЧІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ» ТУПИЧІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ГОРОДНЯНСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Дата: 17.08.2020 13:17
Кількість переглядів: 273

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ НА ЗАЙНЯТТЯ ВАКАНТНОЇ ПОСАДИ ДИРЕКТОРА Комунального закладу «Тупичівський ліцей» Тупичівської сільської ради Городнянського району Чернігівської області

 

Відділ освіти, культури, молоді та спорту Тупичівської сільської ради оголошує конкурс на зайняття вакантної посади директора Комунального закладу «Тупичівський ліцей» Тупичівської сільської ради Городнянського району Чернігівської області.

Конкурс проводиться відповідно до Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти Тупичівської сільської ради, що належить до комунальної форми власності, затвердженого в новій редакції рішенням 28 сесії Тупичівської сільської ради VII скликання від 05 серпня 2020 року (https://drive.google.com/file/d/1z-ENHErtVIpPWrpjIicrrOjWE_AS8R1w/view).

Повна назва навчального закладу: Комунальний заклад «Тупичівський ліцей» Тупичівської сільської ради Городнянського району Чернігівської області.

Скорочена назва: КЗ «Тупичівський ліцей».

Місце знаходження закладу освіти: 15150, Чернігівська обл., Городнянський район, село Тупичів, вул. Чернігівська, будинок 40.

Найменування посади: директор Комунального закладу «Тупичівський ліцей» Тупичівської сільської ради Городнянського району Чернігівської області.

Умови оплати праці: згідно наказу Міністерства освіти і науки України від 26 вересня 2005 року № 557 «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження   тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ», постанови Кабінету Міністрів України від 30 серпня 2002 року № 1298 «Про оплату   праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери»,   Інструкції про порядок обчислення заробітної плати працівників освіти, затвердженої наказом Міністерства освіти України від 15 квітня 1993 року № 102.

Керівником закладу освіти може бути особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою та має вищу педагогічну освіту на рівні спеціаліста або магістра,   стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше трьох років, високі моральні якості, організаторські здібності, стан фізичного та психічного здоров’я, що не перешкоджає виконанню   професійних обов’язків.

Для участі у конкурсі кандидат у визначений термін подає такі документи:

  1. заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
  2. автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);
  3. копію паспорта громадянина України;
  4. копію документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід’ємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста);
  5. документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою;
  6. копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної (науково-педагогічної) роботи не менше трьох років на день їх подання;
  7. довідку про відсутність судимості;
  8. довідку про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;
  9. мотиваційний лист, складений у довільній формі.

Особа може подавати інші документи та інформацію про себе щодо освіти, досвіду роботи, професійного рівня, моральних якостей тощо.

Оригінали паспорту, ідентифікаційного коду та диплому про освіту пред’являються кандидатами при поданні документів.

Особа, яка подає документи, несе персональну відповідальність за достовірність поданих документів та інформації.

Уповноважена особа приймає документи за описом, копію якого надає особі, яка їх подає.

Особи, які не відповідають кваліфікаційним вимогам, а також ті, які не подали повного пакету документів, до конкурсного відбору не допускаються.

Визначені у цьому пункті документи кандидат подає особисто (або подає уповноважена згідно з довіреністю особа) до конкурсної комісії протягом  30 днів з дати оприлюднення оголошення про проведення конкурсу.

Кінцевий термін подання документів: 15 вересня 2020 року до 17:00 год.  У термін з 17.08.2020 по 15.09.2020 (17.00 годину).

Місце подання документів: Відділ освіти, культури,  молоді та спорту Тупичівської сільської ради, що знаходиться за адресою: 15150, Чернігівська обл., Городнянський р-н, с. Тупичів, вул. Чернігівська, 75, ІІ поверх.

Протягом п’яти робочих днів з дня завершення строку подання документів для участі в конкурсі конкурсна комісія:

- перевіряє подані документи на відповідність установленим вимогам;

- приймає рішення про допущення та/або недопущення до участі у конкурсі;

- оприлюднює на веб-сайті Тупичівської сільської ради перелік осіб, яких допущено до участі у конкурсному відборі.

 

Відділ освіти, культури,  молоді та спорту Тупичівської сільської ради організовує та забезпечує  ознайомлення кандидатів із закладом загальної середньої освіти, його трудовим колективом та представниками органів громадського самоврядування не пізніше 5 робочих днів до початку проведення конкурсного відбору.

 

Дата, місце початку проведення конкурсного відбору: 23 вересня 2020 року  о 10:00 год у приміщенні Тупичівської сільської ради, що знаходиться за адресою: 15150, Чернігівська обл., Городнянський р-н, с. Тупичів, вул. Чернігівська, 75, І поверх (актова зала).

Конкурсний відбір переможця конкурсу здійснюється за результатами:

1) перевірки на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти, зокрема Законів України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту», інших нормативно-правових актів у сфері загальної середньої освіти;

2) перевірки професійних компетентностей, що відбувається шляхом письмового вирішення ситуаційного завдання;

3) публічної та відкритої презентації державною мовою перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії в межах змісту конкурсного випробування.

Форма перевірки знання законодавства: письмове тестування з використанням тестових завдань, складених на основі питань з Примірного переліку питань для перевірки знання законодавства у сфері загальної середньої освіти, затвердженим наказом Міністерства освіти і науки від 19.05.2020 р. № 654 (https://mon.gov.ua/ua/npa/shodo-primirnogo-pereliku-pitan). Тестове завдання складається з 30 питань.

Особа, яка уповноважена надавати інформацію про конкурс та приймати документи для участі у конкурсі: Акрент Ірина Вікторівна, начальник Відділу освіти, культури,  молоді та спорту Тупичівської сільської ради; 15150, Чернігівська обл., Городнянський р-н, с. Тупичів, вул. Чернігівська, 75, ІІ поверх.

Телефони для довідок: (04645) 3-52-33, +38-097-154-78-71.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь